يكشنبه ۲۴ مرداد

موسسه پژوهشی knoesis.org، "مرکز برتر محاسبات مبتنی بر دانش "

موسسه پژوهشی knoesis.org با عنوان "مرکز برتر محاسبات مبتنی بر دانش " واقع در دانشگاه     Wright State  اوهایو – ایالت متحده امریکا در خصوص

دوشنبه ۱۶ فروردين

فهم زبان محاوره ای در محصول Echo دستگاه جستجوگر صوتی شرکت آمازون

شرکت آمازون، یک اسپیکر قدرتمند فرمان صوتی با نام Echo، را به عنوان محصول جدید برای مصارف خانگی با کارآیی بالا و کنترل صوت ارائه کرده است. این دستگاه با قابلیت اتصال ساده و آماده برای کاربرد است که استفاده از  آن در هرجا بسیار ساده است.

يكشنبه ۲۵ بهمن

الگوریتم جدید گوگل مرغ مگس خوار (Hummingbird)

مرغ مگس خوار الگوریتم جدید گوگل است که به تازگی به الگوریتم‌های جستجو اضافه شده است.

شنبه ۱۷ بهمن

ارزیابی جویشگرهای فارسی در وب‌آزما

در حوزه موتور جستجو، وب‏ سایت‏‌های فارسی متعددی در سطح کشور، اقدام به ارائه خدمات جویش نموده‌اند. این وب‏ سایت‏ها در سه دسته طبقه‌بندی می‌شوند:

درباره ما

"پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات" در "پژوهشکده فناوری اطلاعات" در سال ۱۳۹۴ اقدام به تاسیس آزمایشگاه ارزیابی و اعتبارسنجی خدمات وب فارسی نموده است.این آزمایشگاه با تمرکز بر پروژه‌های در حال اجرا در پژوهشکده و با اولویت طرح جویشگر (جویشگر متن، صوت، تصویر و ویدئو و همچنین مترجم‌‌‌های ماشینی) آغاز به کار کرده است.

عضویت در خبرنامه

عضویت در خبر نامه آزمایشگاه فناوری اطلاعات جهت دریافت آخرین اخبار و وقایع در زمینه خدمات وب

ارتباط با ما

• نشانی:    تهران، خیابان کارگرشمالی، روبروی سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات